Bun gasit linux.ro

De ceva timp oscilez intre linux si windows(mai mult linux, prea putin windows) si pot spune ca am ajuns sa inteleg cat de multe imi poate oferii o distributie linux configurata corect, indiferent de scopul avut. Sunt inscris si pe alte forumuri care acopera domeniul linux/unix dar pot spune ca am observat cum incepatorii sunt marginalizati(si aici nu ma refer la noobi) si cum continutul unui anumit topic poate fi alterat. La prima vedere a forumului vostru pot spune ca nu am intalnit acest fapt sper sa nu ma fi inselat.
Personal, am invatat pe cont propriu ce "stie sa faca" openSUSE, dupa mai multe saptamani in care am testat Ubuntu, Fedora sau Mandriva. In cei 4 ani de atunci am realizat ce inseamna open source si ce inseamna sa ai un sistem de operare gratuit(plusuri si minusuri), fara sa regret ca am schimbat "barca". Acesti 4 ani, alaturi de lucrurile vazute prin forumuri, m-au facut sa imi doresc sa impartasesc si altora experienta mea cu distributiile linux, astfel a luat nastere proiectul meu numit "Linux pentru incepatori" - http://creationn.webbusiness.ro/ . Prin intermediul blogului caut sa ofer ajutor incepatorilor avand ca la baza experienta unui incepator(a mea), in ceea ce priveste distributiile linux existente precum si programe open-source sau comunitati specifice.
De ce linux.ro? Suportul tehnic este o componenta importanta si va spun sincer ca am cautat sa infiintez si eu un forum, destul de asemanator cu cel avut de voi, dar incercarile au esuat. Cei care imi comentau pe blog, se rezumau sa ceara ajutorul(daca era nevoie) numai pe blog fara sa apeleze la forum si astfel am decis sa ma alatur acestei comunitati, din dorinta de a reduce pe deoparte gradul de faramitare a comunitatilor linux din romania dar si pentru a-mi aduce contributia(mai bine focalizat pe partea de suport tehnic) in ceea ce priveste ajutorul dat incepatorilor.

Duminica placuta va doresc !